Tarta cu ciuperci si carne de pui

de ela in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2010 | 9978 vizualizari

 

este foarte buna atat calda cat si rece

 

INGREDIENTE

  • 600gr aluat foietaj
  • 1borcan ciuperci
  • 1piept de pui mai mic
  • 2oua+1ou pt uns
  • 100gr cascaval
  • 100gr parmezan
  • 200gr smantana
  • sare,piper,vegeta
  • 3linguri unt sau margarina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci si carne de pui:

Aluatul de foietaj se scoate din congelator si se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Intr-o tigaie se pune untul si se topeste.Ciupercile se taie marunt,la fel si carnea se taie cubulete foarte mici si se toarna peste untul topit.Se lasa pe foc,amestecand din cand in cand,pana cand compozitia nu mai are zeama,apoi se lasa la racit.

Intre timp se bat ouale cu sare,piper si putina vegeta,dupa gust,se amesteca cu cascavalul,parmezanul si smantana.Compozitia se rastoarna peste cea de carne cu ciuperci si se omogenizeaza bine.

Se tapeteaza o forma de tarta cu aluat de foietaj dezghetat(restul de foietaj se pastreaza) si se toarna peste al compozitia pregatita,niveland bine suprafata.Restul de foietaj ramas se taie fasii si se pune peste tarta.

Se bate un ou cu un praf de sare si se unge tarta pe deasupra.

Se da la cuptor 40 minute,pana se rumeneste frumos.

Se scoate si se lasa la racit cateva minute,apoi se poate taia

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete pufoase ( aperitiv)